Skip to content

Aankondiging : We hopen snel weer online te zijn !!

Hoe is de naam Whoopzies ontstaan?
“Eigenlijk spreekt het een beetje voor zich, denk ik. Als u aan Whoopzies denkt, waar denkt u dan aan? Precies borsten! Of misschien wel zo’n ‘spannende/geniepige’ (wh)oeps. Natuurlijk met een knipoog erbij. Zo bedacht ik me opeens Whoopsie!
Ik heb het toen met m’n omgeving erover gehad en die vonden het ook een leuke naam. Ze vonden de naam catchy, grappig en het geeft een soort van aan wat we doen.
Eigenlijk snel daarna was Whoopsie niet voldoende en klonk het leuker om er een ‘s’ achter te zetten. Zo gezegd, zo gedaan. Rond september 2014 werd toen Whoopzies bedacht!”
 

Onze kracht
Met standaard meer dan 3750 artikelen online, hebben wij altijd wel iets wat u leuk vindt!
Elke dag zijn we hard bezig om zoveel mogelijk aanpassingen te verwerken, o.a. nieuwe artikelen, artikelen die uit het assortiment verdwijnen en de voorraden, in onze webshop. Zo zorgen wij ervoor dat de webshop altijd zo goed mogelijk up-to-date is. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk kans maakt op vervelende berichten.
 

Onze toekomst


Op dit moment zijn we collega’s aan het zoeken die ons kunnen komen versterken!
Wanneer wij iemand hebben gevonden, kunnen we onderstaande verder gaan uitwerken en eventueel van start laten gaan.

Party’s – Girls Night Out!
Ook willen wij in de toekomst ons gaan bezighouden met party’s organiseren. Eigenlijk een soort van “Girls night out!”, alleen dan bij u thuis! Gezellig met een klein groepje, een leuke party houden. Een kleine voorstelling te geven over enkele artikelen van ons, speciaal geselecteerd op basis van wat jullie willen en daarover meer advies en/of uitleg erover te geven.